Să vezi și să nu crezi! Cum i-au luat la mișto Alexandra și Ionuț Bodi, pe Vulpița și Viorel: „Ne facem de râs județul”. VIDEO

Acum ceva timp, atunci când Alexandra și Ionuț Bodi nici măcar nu visau la termenul de celebritate, cei doi auziseră, în mod cert, de povestea de viață a Vulpiței și a lui Viorel Stegaru. Considerându-se mult superiori soților din Blăgești, aceștia i-au luat la mișto în cadrul unui video postat pe TikTok.

Alexandra și Ionuț Bodi i-au luat la mișto pe nimeni alții decât Viorel și Vulpița, pe vremea când aceștia de-abia cunoșteau celebritatea pe TikTok. Pe rețeaua de socializare, Alexandra Bodi a postat un clip video în care se află alături de soțul ei, Ionuț Bodi și cântă o parodie adresată lui Viorel și Vulpiței.

@1989alexandra♬ sunet original – Luana

Fără nicio reținere, cei doi soți din Mureș i-au ironizat pe Vulpița și Viorel, pe vremea când aceștia erau pe val la Acces Direct.

„Eu și Viorel istețul

Ne facem de râs județul

Mi-am schimbat și eu frizura

Și era să-mi spargă gura” sunt versurile pe care le cântă Alexandra Bodi, în clipul video cu pricina, pe care l-a postat pe TikTok, ca o ironie la adresa lui Viorel și a Vulpiței din Blăgești.

Alexandra Bodi, criticată pentru educația pe care i-o oferă fiicei sale
Internauții s-au revoltat pe gospodina din Mureș, după ce aceasta a postat un clip video în care fiica ei minoră se află în prim-plan și cântă o manea cu versuri obscene. „Rupe topul, rupe topul, că ai zăpăcit TikTok-ul / Lasă telefonu-așa și schimbă poziția” sunt versurile pe care le cântă, mândră, fiica Alexandrei Bodi. Văzând o asemenea grozăvie, mămicile din online s-au revoltat pe gospodina din Mureș și i-au făcut acesteia observație cu privire la educația pe care i-o oferă fiicei sale.

„Ce hal de educație îi dai? / Dacă ea dansează pe manele, ce pretenții aveți să o învețe pe fiică-sa altceva?/ Doamne ferește…mai bine ai trimite-o la școală! / Văd că manelele le știe, le rupe. Dar de scris și de citit, ce mai zici?” sunt doar câteva dintre comentariile pe care Alexandra Bodi le-a primit, din partea mămicilor din online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.