Scene șocante pe peronul gării din Cluj-Napoca. Un bărbat a încercat să violeze o tânără care aștepta trenul spre casă

O tânără din Cluj-Napoca a trăit șocul vieții ei, în timp ce se afla în gară. Un individ a încercat să o violeze în pasajul subteran. Din fericire, tânăra a scăpat, iar bărbatul a fost arestat.

Totul s-a întâmplat în noaptea zilei de joi, 21 ianuarie, în jurul orei 1.00. Tânăra aștepta se afla pe peronul gării din Cluj-Napoca și aștepta trenul să plece acasă. Când, la un moment dat, un individ a încercat să o violeze. Tipetele, urletele și plânsetele fetei au avut efectul dorit și tânăra a reușit să scape din ghearele monstrului, însă experiența trăită a marcat-o pe viață, potrivit bzc.ro.

Speriată și furioasă de cele întâmplate, fata a postat un mesaj pe Facebook în care povestește pas cu pas tot ceea ce i s-a întâmplat și le avertizează pe fete să aibă grijă și să aibă întotdeauna la ele spray cu piper, pentru astfel de situații.

Mesajul postat de tânără pe Facebook
„La ora 01:13 pe data de 21.01.2021 mă aflam pe peron, la gara din Cluj, vrând sa ajung la linia 3 ca să iau trenul și să merg acasă.

În pasajul subteran care face legătura dintre linii, acest individ a avut grijă sa nu mă mai întorc acasă, ba mai mult, să mă facă să nu mai trec niciodată pe acolo. Am avut parte de unul dintre cele mai urâte scenarii pe care le poate trăi o fată și vreau să trag un semnal de alarmă.

Dacă îl recunoașteți vă rog din suflet sa va feriți de acest om. Este un hărțuitor sexual, insistent și foarte agresiv. Am încercat sa îl împing de mai multe ori, țipam, plângeam, am amenințat de nenumărate ori ca sun la poliție și individul nu a fost mișcat de niciuna dintre aceste reacții. De aici încolo nu mai intru în detalii. Din fericire am reușit sa fug și să scap, iar pana la urma a fost prins de poliție.

Fetelor, în special pentru voi: vă rog, chiar ar trebui sa cumpărați acel spray cu piper pe care tot amânați sa îl luați. Eu nu l-am avut. Aveți grija, nu umblați singure noaptea SUB NICIO FORMĂ mai ales în zone întunecate și pustii.

Am prea multe cunoștințe și cunosc prea multe povesti cu cazuri similare, iar eu m-am saturat sa tac. S-au luat măsuri împotriva individului. Nu este normal ce se întâmplă. Aveți grija de voi”, a scris tânăra pe Facebook.

Poliția s-a autosesizat
Poliția Transporturile din Cluj-Napoca s-a sesizat în urma mesajului pe care tânăra l-a publicat.

„Având în vedere informațiile apărute pe o platformă de socializare în mediul online, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, transmite IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *