Secretul lui Ion Iliescu. Cine este „fiul” fostului președinte al României

Deși Ion și Nina Iliescu trăiesc o poveste de dragoste cum rar mai vezi, cei doi nu au niciun copil biologic.

Însă, puțini știu că, de fapt, Ion Iliescu are un „copil secret”, pe nume Mihai Bujor Sion. Cine este acesta și cu ce se ocupă.

Secretul lui Ion Iliescu. Cine este „fiul” fostului președinte al României
Ion și Nina Iliescu s-au cunoscut când aveau doar 18 ani, când erau amândoi elevi de liceu. Pe cei doi îi desparte doar o singură zi ca vârstă și ambii și-au pierdut tatăl la o vârstă destul de fragedă.

Cu toate că sunt împreună de mai bine de mai bine 70 de ani, nu au avut parte de un copil biologic. Cu toate astea, în anii 70, Ion Iliescu l-a adoptat pe Mihai Bujor Sion, rămas orfan de ambii părinți, în urma unui accident aviatic.

Viața lui Mihai s-a schimbat după ce i-a cunoscut pe soții Iliescu, devenind astfel copilul secret al fostului președinte al României.

„Ion Iliescu i-a calauzit pasii lui Mihai Bujor Sion si in cariera profesionala. Dupa instalarea ca presedinte al Romaniei, Ion Iliescu l-a luat la Palatul Cotroceni pe «fiul» sau adoptiv, numindu-l la inceput in functia de sef al Cancelariei Prezidentiale si ulterior in cea de consilier prezidential pe probleme economice”, au scris cei de la Cotidianul la acea vreme.

Cine este Mihai Bujor?
Mihai Bujor Sion, în vârstă de 66 de ani a fost îndrumat de către Iliescu spre cariera diplomatică și a ocupat mai multe funcții importante în România de-a lungulm anilor.

Fiul adoptiv al lui Iliescu a fost căsătorit mai bine de 20 de ani cu actrița Ioana Pavelescu, mama Mariei Marinescu.

Cu toate că nu era tatăl ei biologic, Mihai a avut grijă de ea și a considerat-o mereu fiica sa. Se pare că nu toate poveștile de dragoste continuă până la adânci bătrâneți.

Mihai și Ioana Pavelescu au divorțat, după ce acesta s-a afișat cu o tânără în vârstă de 24 de ani. Mai exact, este vorba despre Laura Maria Iordache, care a participat în cadrul emisiunii Next Top Model. Cei doi s-au căsătorit, chiar dacă Mihai Bujor este cu 35 de ani mai mare decât Laura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *