Singura femeie pe care Zanni a iubit-o. Mesajul Faimosului pentru fosta iubită. ”Am iubit-o 3 ani, o iubesc și acum dar și-a bătut joc de mine”

Zannidache de la Survvor România 2021 a dezvăluit care este marele lui secret. Artistul a iubit o singură dată, dar nu și-a revenit nici acum după eșecul sentimental.

Mesajul Faimosului pentru fosta iubită
Zanni de la Survivor România 2021 nu are o iubită, în acest moment. Faimosul a mărturisit că s-a îndrăgostit la vârsta de 17 ani de o fată care, după cum spunea el, nu îi merită iubirea. Mezinul echipei faimoșilor spune că și acum ține la persoana respectivă, dar că aceasta nu îl vrea sub nicio formă, chiar dacă a devenit celebru. Artistul a mărturisit că a iubit-o orbește pe fosta iubită și că a făcut multe sacrificii pentru fata care l-a înșelat cu mai mulți băieți. Faimosul a spus că aceasta nu l-a iubit niciodată și că nici măcar după ce a devenit cunoscut nu i-a acordat nici o atenție.

”Am zis la un moment dat că n-o să mă îndrăgostesc niciodată, că e greu… Până acum, n-am avut nici o relație. M-am îndrăgostit o singură dată în viața mea, la 17 ani, de aceea nu o pun pentru că eram copil. Am început să fiu ceea ce sunt acum de la 18-19 ani. Cu un an înainte nu existam, atunci m-au dat afară din casă și atunci s-a întâmplat toată magia, transformarea mea.

Înainte nu eram eu, cel de acum, eram unul care stăteam doar la calculator. Când m-am îndrăgostit la 17 ani, nu a fost reciproc. Am iubit-o, trei ani de zile am suferit după ea. Și-a bătut joc de mine. Mă duceam după ea, îi dădeam pastile la 1 noaptea pentru că o durea capul. Nu era RATB, mergeam pe jos multe stații. Și ea se dădea cu alții. Îi căram bagajele pe spatele meu iar ea se dădea cu alții.

Eu sunt umil, i-am scris recent, după ce am ajuns cunoscut: ”sunt în continuare îndrăgostit de tine, vrei să-ți gătesc ceva”. Iar ea nu mi-a răspuns, mi-a dat block instant! Da, cred că și acum o iubesc”, a mărturisit Zannidache la BarOnline, emisiunea lui Pepe de pe Youtube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.