Situație șocantă la un spital din România. O pacientă cu covid a murit după ce ar fi fost deconectată din greșeală de la aparate

Un caz șocant a avut loc la Spitalul COVID Victor Babeş din Capitală. Seara trecută, o pacientă infectată cu covid-19 și internată la terapie intensivă ar fi murit după ce ar fi fost extubată din greșeală de un brancardier. La spital s-a demarat o anchetă în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, urmând a fi dispusă şi necropsia.

Cum a ajuns să fie deconectată femeia de la aparate
Respectiva pacientă, în vârstă de 65 de ani, se afla în stare gravă din cauza infecției cu noul virus al momentului și era susținută cu ajutorul aparatelor. Brancardierul, care ar fi trebuit să ridice din salon un pacient care decedase, ar fi încurcat pacienții deoarece nu s-a uitat pe monitor și astfel ar fi ajuns să o extubeze pe femeie, ceea ce a dus la decesul acesteia.

Conform principalelor informații, imediat după ce a avut loc nefericitul eveniment, ale cărui cauze au fost unele suspecte, a fost anunțată Poliția, așa cum este normal. Serviciul Omoruri a declanșat deja verificările pentru a afla care este, de fapt, situația reală. Mai mult va fi efectuată și necropsia femeii.

„În seara de 10 decembrie, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost informată cu privire la decesul unei persoane internate într-un spital din sectorul 3. Având în vedere că subzistă suspiciuni cu privire la cauza decesului, Serviciul Omoruri a declanşat verificări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.”, a transmis Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *