Șoferul care a omorât o fetiță și pe tatăl ei, în Craiova, a vrut să se sinucidă. Tânărul ar fi lăsat un bilet de adio

Apar informații teribile în cazul accidentului cumplit care s-a produs, în această dimineață, în Dolj, pe Centura de Nord a Craiovei. Polițiștii au aflat că șoferul care a pătruns pe contrasens, omorând o fetiță de 6 ani și pe tatăl ei, a vrut să se sinucidă.

În urma cercetărilor, polițiștii doljeni au stabilit că tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenţia de a se sinucide.

Astfel, având în vedere probele administrate, dosarul penal urmează să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetările urmând să fie continuate sub aspectul săvârșirii infracțunii de omor calificat.

De asemenea, potrivit unor surse, se pare că tânărul ar fi lăsat un bilet de adio.

Familie distrusă de un șofer sinucigaș
Reamintim că o familie din Motru a fost distrusă, în această dimineață, pe Centura de Nord a Craiovei, după ce mașina în care se afla a fost spulberată de un șofer intrat pe contrasens.

În urma impactului, șoferul de 41 de ani și fetița lui de 6 ani au murit pe loc. Mama copilei, în vârstă de 34 de ani a fost rănită grav și se se află în stare critică la spital.

Se pare că intenționau să meargă la mare, în mașina lor cumpărată de doar câteva zile.

În accident și-a pierdut viața și conducătorul auto în vârstă de 25 de ani. La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD cu medic și ambulanțe SAJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *