Soții Stegaru s-au întors la Blăgești! Vulpița și Viorel sunt alături de fiica lor, Maria

Veronica și Viorel Stegaru au devenit cunoscuți după ce au apărut în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena1. Timp de 8 luni de zile, povestea celor doi a făcut furori în presă. Ei bine, se pare că cei doi soți au ales să se întoarcă pe meleagurile vasluiene, acolo unde locuiește fiica lor, Maria împreună cu bunicii din partea tatălui.

Vulpița și Viorel sunt alături de fiica lor, Maria
Cazul soților Stegaru este cunoscut de toți românii, aceștia fiind invitați speciali ai emisunii Acces Direct. A trecut un an de când soții Stegaru au pășit pentru prima dată în platoul emisiunii care i-a consacrat. Cazul Veronicăi era teoretic unul grav, asta până când s-a dovedit că tânăra a mințit, pentru a nu afla soțul său că l-a înșelat. Pentru că povestea soților Stegaru a prins la public, aceștia au făcut un adevărat serial în București, iar viața lor a fost filmată non-stop. Viorel și Veronica au trăit cele mai frumoase zile din viața lor, dar cum succesul nu durează mult, aceștia au decis să se întoarcă la Blăgești, satul natal.

Totuși, Vulpița și soțul său nu au uitat definitv de Capitala care i-a făcut vedete, așa că s-au întors făcând un anunț de zile mari. Veronica este însărcinată pentru a doua oară, purtând în pântece un băiețel. Ulterior, acestora li s-a oferit o casă la Buzău, după ce un telespectator al emisiunii a decis să-i ajute. Veronica a declarat în emisiunea Mirelei Vaida că soacra sa i-a spus să avorteze. Dar iată că cei doi nu pot locui mult timp departe de fiica lor, Maria, așa că s-au întors în Blăgești. În prezent, soții Stegaru locuiesc împreună cu părinții săi, iar acum sunt alături de fiica lor, Maria, care aștepta nerăbdătoare să-i strângă în brațe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *