Transport în comun cu…surprize! O femeie din Suceava s-a plimbat minute în șir cu autobuzul, cu sânii goi: cum au reacționat călătorii

Atunci când crezi că le-ai văzut pe toate și nimic nu te mai poate surprinde, există anumite persoane care demonstrează contrariul. Mai mulți călători dintr-un autobuz din Suceava au avut parte de o adevărată aventură cu surprize, atunci când în mijlocul de transport public a urcat o femeie cu bustul complet gol.

O femeie din Suceava a vrut să învingă temperaturile ridicate de afară, așa că s-a gândit la un lucru inedit. Aceasta a renunțat la hainele din partea de sus și a ales să urce într-un autobuz complet dezbrăcată, cu sânii la vedere.

Șocați de cele văzute, călătorii au fotografiat-o și au postat imaginile pe Facebook, însă femeia de aproximativ 40 de ani nu a părut prea deranjată de faptul că oamenii chicoteau în jurul ei, se uitau lung sau îi făceau fotografii. În mod șocant, nimeni nu a ajutat-o și nu a întrebat-o de ce a ieșit așa din casă.

Imaginile cu femeia dezbrăcată au devenit virale în mediul online, acolo unde oamenii au început să lase tot felul de comentarii la adresa acesteia, unii dintre ei apelând chiar la jigniri. Femeia dezbrăcată s-a plimbat cam 10 stații cu autobuzul, asta până când taxatoarea a observat-o și i-a sugerat să coboare. Femeia s-a conformat imediat.

Controlor de bilete, bătut crunt în autobuz
Un controlor de bilete a fost bătut chiar în autobuz de un tânăr care, imediat, a dispărut. În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârsirea infracțiunii de ultraj.„La data de 5 aprilie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un bărbat, cu privire la faptul că la data de 3 aprilie a.c., în jurul orei 13.00, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu într-un mijloc de transport public de persoane, având calitate de controlor de bilete, pe raza cartierului Gheorgheni din municipiul Cluj-Napoca, ar fi fost agresat fizic de către un tânăr a cărui identitate nu o cunoaște”, este prima parte a comunicatului. IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.