Un bărbat din craiova a murit, după ce medicii i-au tăiat carotida, in loc de amigdale. Cum a fost posibil

Un bărbat din Craiova a murit după ce medicii i-au tăiat carotida în loc de amigdale. Familia bărbatului face acum acuzații de malpraxis.

Constantin Dincă s-a operat pentru extirparea amigdalelor, însă s-a ales cu carotida ruptă și a decedat câteva zile mai târziu. Astfel, bărbatul de 40 de ani din Craiova și-a găsit sfârșitul într-un mod șocant.

Familia acuză medicii de malpraxis
Familia bărbatului le aduce acuzații de malpraxis medicilor care l-au operat. În plus, rudele au depus plângere penală împotriva medicilor care au efectuat intervenția chirurgicală.

În timpul operației, carotida bărbatului a fost ruptă, motiv pentru care a urmat o hemoragie severă, iar acesta a murit.

Bărbatul a ajuns din nou la clinica privată, iar medicii l-au asigurat că este bine

După operație, familia bărbatului a bănuit că ceva este în neregulă. Omul a murit la 9 zile după intervenția chirurgicală, care a fost făcută într-o clinică privată. Tânărul a început să se simtă rău și după 4 zile a sunat-o pe doctorița care l-a operat.

După o nouă consultație, doctorița i-a spus că totul este în regulă și i-a recomandat să își pună o pungă cu gheață pe operație. La o zi după asta, craioveanul a suferit o hemoragie puternică și a fost transportat la spital. După ce i s-a făcut un CT, s-a constatat că acesta avea carotidă ruptă.

Bărbatul a decedat în chinuri groaznice
După alte câteva zile de chin, bărbatul și-a dat ultima suflare, miercuri noaptea, la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Doctorii au efectuat manevre de resuscitare timp de o oră, dar nu au mai reușit să îl readucă la viață.

Potrivit Antena 3, familia pacientului Constantin Dincă a făcut plângere penală la Parchet și la Colegiul Medicilor și vrea să se facă lumină în acest caz. Apropiații bărbatului mort fac acuzații grave de malpraxis la adresa mediilor care au făcut intervenția chirurgicală.

Necropsia a stabilit cauza morții
În plus, Spitalul Județean de Urgență din Craiova a depus o cerere pentru efectuarea necropsiei. Necropsia a confirmat că tânărul Constantin Dincă a decedat din cauza carotidei rupte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.