Un bărbat revenit după 3 ani din străinătate a aflat că este mort și îngropat. Și-a găsit chiar și mormântul în cimitir

Un bărbat din Cahul, Republica Moldova, revenit acasă după ce a fost plecat timp de 3 ani în Germania, a aflat că este „mort și îngropat”, iar toate documentele i-au fost anulate.

Bărbatul se chinuie de peste o lună „să fie înviat” de autorități, însă până acum nu a primit niciun răspuns încurajator și a fost pus să aștepte.

Ghenadie Furman, din satul Baurci, raionul Cahul, s-a întors acasă pe data de 3 februarie. Atunci, autoritățile de pe aeroport l-au anunțat că pașaportului lui nu mai era valabil. După o zi, bărbatului i s-a permis, totuși, să intre în țară, relatează presa locală.

A doua zi s-a dus la poliție și a aflat că a fost declarat decedat pe data de 5 septembrie 2020 și a fost îngropat în cimitirul din localitate. Omul s-a dus și și-a văzut chiar și mormântul și crucea.

Confuzia s-a produs atunci când pe raza localității a fost găsit cadavrul unui bărbat. Copiii lui Ghenadie au fost chemați atunci să identifice cadavrul și, cu toate că aceștia nu l-au recunoscut, cadavrul a fost identificat oficial ca fiind Ghenadie Furman doar pentru că hainele mortului semănau cu niște haine pe care le avea el.

Urmăriți povestea lui și în clipul alăturat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *