Un şofer român a ajuns viral pe TikTok cu un filmuleţ în care deplânge traiul în străinătate: Te duci, te întorci şi anii se duc

Un şofer român aflat în Marea Britanie, cu ochii în lacrimi, a transmis un mesaj puternic românilor plecaţi la muncă în străinătate, prin intermediul unui clip video devenit viral pe TikTok. Liviu Minea, un tânăr român aflat la muncă în Marea Britanie, s-a filmat cu ochii în lacrimi, în timp ce pe fundal rulează un mesaj emoţionant şi care transmite realitatea crudă a românilor care au preferat să plece la muncă în străinătate.

„Viaţa în străinătate? Viaţa în străinătate e foarte multă muncă. Pleci noaptea, dimineaţa e noapte, te întorci seara, e noapte. Şi munceşti, munceşti să îţi asiguri un trai mai bun, un trai mai bun familiei tale. Şi viaţa asta de zi cu zi că de altceva, nu mai ai timp nici de tine. Te duci, te întorci, şi orele se duc, anii se duc.

Parcă mai ieri ziceam: vin să stau trei luni de zile să adun un ban şi au trecut zece ani. Ce să faci?”, a fost mesajul transmis de Liviu Minea în postarea de pe TikTok. Clipul video a adunat aproape 800.000 de vizualizări şi a fost apreciat de aproape 90.000 de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *